Top

Kamerar Pico Cage voor BMPCC

  • Kamerar Pico Cage voor BMPCC
  • Kamerar Pico Cage voor BMPCC
  • Kamerar Pico Cage voor BMPCC
  • Kamerar Pico Cage voor BMPCC
  • Kamerar Pico Cage voor BMPCC
179,95
per stuk
148,72 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 werkdag

De BMPCC Cage is ontworpen voor de Black Magic Pocket Camera. De kan zonder speling om uw BMPCC gemonteerd worden. De handgreep van de camera is nog steeds toegankelijk zodat u het hele systeem comfortabel kunt dragen.

De cage biedt een groot aantal bevestigingspunten voor uw accessoires. Zo kunt u deze geweldige camera nog verder uitbreiden met handige accessoires. De BMPCC kooi is met precisie CNC gefreesd uit vliegtuig aluminium om een stevige, betrouwbare cage voor uw Pocket Camera creëren.

De 15mm standaard rails kunnen worden bevestigd op de Pico Cage zodat u elke 15mm accessoire aan de cage kunt toevoegen, zoals bijvoorbeeld een follow focus.

Er is voor gezorgd dat al uw kabels nog steeds aangesloten kunnen worden op de Black Magic Pocket Cinema Camera. Er zijn tal van hole mounts om optionele accessoires toe te voegen, zoals een microfoon of lamp.

Toegang tot de accu en media is cruciaal tijdens een shoot. Daarom is er voor gezorgd dat deze makkelijk en snel toegankelijk zijn door de uitsparingen in de cage.

Er zijn drie hotshoe aansluitingen op de bovenkant van de kooi, een aan elke zijde en een in het midden. Accessoires met hotshoe mounts kunnen eenvoudig worden bevestigd aan de cage. De middelste hotshoe aan de bovenzijde is geweldig voor een flitser, handvat of microfoon.


Artikelnummer: 798295519665

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over