Top

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons op diverse manieren betalen. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke manieren.iDEAL

iDEAL is dé Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. Middels deze betaalmethode kun je direct veilig en betrouwbaar betalen via je eigen bank. Wanneer je een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kun je deze betaalmethode gebruiken.


PayPal
Het wereldwijde betaalsysteem welke je kunt koppelen aan je bankrekening, creditcard of je betaald rechtstreeks van je tegoed op je PayPal-rekening. Voor deze betaaloptie vragen wij een toeslag van 3%.Vooruitbetaling per bank
Je maakt het geld handmatig naar ons over op IBAN NL62INGB0006526034 te name van WR Online. Na ontvangst van de betaling versturen wij direct je bestelling.

 

Yourgift.nl
Betaal met een cadeaubon van YourGift. Wanneer er na aftrek van het saldo van de cadeaubon nog een bedrag overblijft kun je deze met onze overige betaalmethodes afrekenen.MisterCash / Bancontact
Bancontact/Mister Cash of Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten. Deze methode word veelal gebruikt door onze klanten uit België.Sofortbanking
Een online betalingssysteem van Sofort GmbH voor de girale betaling op internet dat door vele Duitse klanten gebruikt kan worden.


Mybank
MyBank is een standaard Europese vorm van de Nederlandse iDeal. Je kunt via je eigen bankomgeving betalingen doen via het internet. Deze betaalvorm word met name gebruikt door onze klanten uit Luxemburg, Frankrijk en Italië.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd.

Visa / Mastercard / Maestro
Met een creditcard kunnen op het internet artikelen wereldwijd gekocht worden in webshops waaronder Voorjecamera.nl. Er is geen pin, geen elektronische handtekening en geen directe verbinding met de creditcardinstantie nodig, alleen het creditcardnummer, tenaamstelling en einddatum.